♥ Arabian Teens ♥
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

♥ Arabian Teens ♥

♥ [،، Welcome زائر in Arabian Teens ،،] ♥
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورصفحتنا على الفيس بوكالتبادل الاعلانىدخولالتسجيل
" Being true to yourself is the smartest thing you can ever do. Don’t let the words of others lead you down a road of confusion "
" You will never influence the world by trying to be like it "
" It’s better to walk alone than in a crowd going in the wrong direction "

 

 افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه

اذهب الى الأسفل 
+5
yoyo
سلمى
Banota Rwsha
sandy
mony
9 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
mony
Beginner
Beginner
mony


♂ Gender ♀ : انثى
My Country : مصر ام الدنيــا
●عدد المواضيع والردود● : 32
●التقيـمـ● : 16
●هوايتكـ● : الرسم
●دعـــاء● : 4
☆MY MMS☆ : لا اله الا الله محمداً رسول الله
تاريخ التسجيل : 09/02/2010

افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه Empty
مُساهمةموضوع: افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه   افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه Emptyالثلاثاء 20 يوليو 2010, 9:43 pm

:بسم الله ::

افكار برنامج منال
العالم بس انا ليا شوية افكار احتفظ بيها من زمان ويارب تعجبكم..
لازالة رائحة البصل والثوم او السمك اغسلي يديك باي نوع من الصابون وما ان تظهر رغوة الصابون
صبي على يديك ملعقة صغيرة من السكر وافركيهما جيدا ثم اغسليهما بالماء وستجدين ان الرائحة
قد اختفت تماما كما ستجدين يديكي قد اصبحت ناعمتين وعملتي لهما تقشير

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بعد غسل الخضروات الورقيه كالجرجير والبقدونس وغيره يتم تصفيته ثم توضع فى حاجه قطنيه تكونى مستغنيه عنها ذى قميص او فانله قطن وتغطيها بيها هاتلاقى القطعه دى بتمتص الميه منها وتحافظ على نضارتها


ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

1-لاعطاء الرز رائحه زكيه نضع فى ماء النقع نقطتين خل
2_لتنضيف الميكرويفنضع كوب ماء به ملعقه
بيكربوناتالصوديوم لمده وتشغيله دقيتين

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

- لحفظ الدقيق دون تلف نضع حبتين قرنفل على الوجه لأن به رائحه نفاذة تبعد السوس
2- عند تقطيع الفلفل الحار ندهن اليدين بالزيت حتى لا تظل حرارة الفلفل باليدين
3- يفضل بقاء البيض داخل الكرتونة المخصصة له عند الشراء ووضعه فى الثلاجة يبقى لمدة أطول دون تلف أما وضعه فى باب الثلاجة كالعادة بالمكان المخصص له لا يدوم عمره طويلا
4-تحفظين الحبهان المطحون في علبة زجاجية لأنه يؤثر على البلاستيك ويذوبه وأنا أعتقد كل البهارات لا يجب حفظها فى بلاستيك

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

هقولكم على حاجة علشان تنشفى الملوخية فى دقيقتين بس بعد ماتغسليها حطيها فى كيس قماش واربطيه وحطيها فى المجفف بتاع الغسالة ودوريه هتنشف خالص كمان لما بتعملى الشيبسى فى البيت بعد تقطيع البطاطس شرايح ونقعها فى الماء والملح وملح الليمون برده تنشفيها بنفس الطريقة مش هيكون فيها نقطة ميه ومش هتطرطش الزيت


ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

من افكار منال العالم لو ماعندكيش قوالب الكب كيك تقدرى تستخدمى علب القشطة المعدنية تغسليها كويس وتنشفيها وتحطى فيها الاكواب الورقية وتحطيها فى صينية وتعملى الكب كيك فيها


ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ


1-ضعي قليل من الزيت على أصابعك قبل فرم أو تقطيع الفلفل الحار أو الشطة فذلك يحمي الجلد و يخفف من احمراره أو الشعور بالحرق..


2-قطعي شرائح التوست بقطاعات متنوعة الأشكال ادهني القطع بالزبدة رشي قليلا من الزعتر ثم اخبزيها لمدة 3 دقائق بالفرن قدميها مع الشوربة أو السلطة..


ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

-لطحن المكسرات في محضرة الطعام دون أن تصبح دهنية ولينة أضيفي مع المكسرات قليل من مقدار السكر أو الدقيق المذكور في الوصفة فذلك يساعد على امتصاص الدهون

6-اذا كان عندك سمبوسك مثلجه ومحشيه بلفريز طلعيها واتركيها بس دقيقه برى ثم اقليها بزيت غزيز وحار



ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

مع تحيات mony
يارب الافكار تعجبكوا
ومتنسوش
الرد يا قمرات


عدل سابقا من قبل mony في الأربعاء 28 يوليو 2010, 7:58 pm عدل 1 مرات
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
mony
Beginner
Beginner
mony


♂ Gender ♀ : انثى
My Country : مصر ام الدنيــا
●عدد المواضيع والردود● : 32
●التقيـمـ● : 16
●هوايتكـ● : الرسم
●دعـــاء● : 4
☆MY MMS☆ : لا اله الا الله محمداً رسول الله
تاريخ التسجيل : 09/02/2010

افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه Empty
مُساهمةموضوع: رد: افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه   افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه Emptyالثلاثاء 20 يوليو 2010, 9:47 pm

كمان عند عمل المخبوزات هاتي برطمان من عندك و خرمي الغطاء بتاعه بمسمار و امليه دقيق لسهوله الرش اثناء العمل
و لسهوله عصر الليمون ضعيه في ماء ساخن قبل العصر مباشره
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

فكرة الليمون فكرتى بفكره تانيه مش من منال بس انا عارفها
لسهوله عصر الليمون يوضعفى الميكرويف لثوان

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

-ادهني يديك بالزيت قبل تقشيرك للشمندر لكي لايصبغ على اليدين


20 - لازالة رائحة الثوم من اليدين ... فرك الأصابع بملعقة سلاستين تحت صنبور الماء...

21-دهن اليدين بقليل من الزيت قبل تقطيع الفلفل الحار ... لكي لاتبقى حرارة الفلفل باليدين


ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد



1-ضعي قليل من الزيت على أصابعك قبل فرم أو تقطيع الفلفل الحار أو الشطة فذلك يحمي الجلد و يخفف من احمراره أو الشعور بالحرق..


2-قطعي شرائح التوست بقطاعات متنوعة الأشكال ادهني القطع بالزبدة رشي قليلا من الزعتر ثم اخبزيها لمدة 3 دقائق بالفرن قدميها مع الشوربة أو السلطة..


3-للاستمتاع دائما بطعم البسكويت طازج و مقرمش ضعي في قاع برطمان أو علبة البسكويت فوطة مطبخ ورقية فتمتص الرطوبة من الحافظة..

4-للمحافظة على الميكروويف نظيفا أضيفي ملعقة صغيرة من بيكربونات الصودا الى كوب من الماء ضعي الكوب في الميكرووف على عالي لمدة 2دقيقة ليتصاعد منه البخارالمذيب للدهون امسحي جوانبالميكرووف بفوطة قطنية

5-لطحن المكسرات في محضرة الطعام دون أن تصبح دهنية ولينة أضيفي مع المكسرات قليل من مقدار السكر أو الدقيق المذكور في الوصفة فذلك يساعد على امتصاص الدهون وبقاء المكسرات هشة..

6-اذا كان عندك سمبوسك مثلجه وجاهزه ومحشيه بلفريز طلعيها واتركيها بس دقيقه برى ثم اقليها بزيت غزيز وحااااااار

لانه راح يبرد مع برودتها وراح تكون كانها جاهزه ومقرمشه...

7-اذا كان عندك زنجبيل وثوم كثير اطحنيهم وحطيهم في برطمان اخلطيهم مع بعض وقت ما تريدى خذي منه ...


8-فكره علبه البكنج بودر المعدنيه اذا خلصت خرميها من الاسفل عدة خروم وحطي فيها الكاكو او السكر البودره او الدقيق للتستخدم للرش فوق وتحت المعجنات والحلويات ..

9-عند تكييل (قياس) الدبس أو العسل أغسلي المكيال بالماء الساخن أو ادهنيه بالزيت فذلك يساعد على عدم التصاق الدبس او العسل في الوعاء و من ثم الحصول على مقادير مضبوطة

10-لتنظيف اليدين قبل او بعد تناول الطعام، احضري فوط قطنية صغيرة الحجم، بلليها بالماء، ضعي فيها بعض اوراق النعناع الآخضر، لفيها وضعيها في الميكروويف لثواني بسيطة الى ان تصبح دافئة



11-فكرة من منال: عند برش البرتقال استعملي فقط الجزء البرتقالي من القشرة ولا تأخذي الجزء الأبيض،، يمكنك دائما برش كمية كبيرة من القشور وحفظها في الفريزر ،، جربي طريقتي في ذلك،، ابرشي 2 – 3 برتقالة على قطعة من ورق الزبدة ، ضعي الورقة في الفريزر الى ان يجف البرش، فتتيه بين اطراف اصابعك، ضعيه في كيس نايلون او علبة صغيرة، احفظيه في الفريزر لعدة اسابيع ،، ستجدينه دائما جاهز للكابلي وايضا للحلويات.
12-قبل أن تقومي بطهي النقانق اثقبيها بواسطة أطراف الشوكة بذلك لن تنقطع عند الطهو و أيضا تتخلصين من كمية اكبر من الدهون الموجودة فيها
13- لتقديم السليق بطريقة اخرى ،، انزعي الجلد والعظم عن الدجاج المحمر، قطعيه الى قطع مناسبة ثم رصيها فوق سطح السليق.
* اضافة ملعقة صغيرة من الخل في ماء نقع الأرز لكي يكتسب الأرز رائحة طيبة.

14-استعملي ملعقة تكوير الشمام و البطيخ لعمل كرات من الزبدة، أو الأيسكريم لتزين الكب كيك للأطفال أو كرات من الجبن الشيدر او الموتزريلا

-
15-اذا كانت المكسرات عندى دبلانة وشكلها مش فريش ممكن اضعها في طبق واغطيه بمنديل كلينكس واحطهم في الميكرويف دقيقة ونطلعهم بنلاقيهم صاروا احسن وفريش اكتر وتنفع لاى نوع مكسرات

16-السكر البنى اذا صار ناشف لانة مفتوح من فترة حطية فى اناء وغطية بفوطه مطبخ امبللة فترة بسيطة راح يطرى

17- تغطية الارز بعد تمام نضجه وهو مازال في إناء الطبخ بفوطة نظيفة .. ينتج لنا ارز غير معجن ( مفلفل) .
18-علبه البكنج بودر المعدنيه اذا خلصت خرميها من الاسفل عدة خروم وحطي فيها الكاكو او السكر البودره او الدقيق للتستخدم للرش فوق وتحت المعجنات والحلويات ..

19-ادهني يديك بالزيت قبل تقشيرك للشمندر لكي لايصبغ على اليدين


20 - لازالة رائحة الثوم من اليدين ... فرك الأصابع بملعقة سلاستين تحت صنبور الماء...

21-دهن اليدين بقليل من الزيت قبل تقطيع الفلفل الحار ... لكي لاتبقى حرارة الفلفل باليدين

21-المضرب اليدوي هناك نوعين ... المضرب المجوف يستخدم لإدخال الهواء مثلاً البيض والكريمه
والمضرب الغير مجوف لخلط أي شيء مثلاً صوص
22 -لحفاظ على الحبوب ( الفاصوليا. الحمص. الفول....) ضعي مقدار ملعقة كبيرة أو ملعقتين في وعاء حفظ تلك الحبوب و أحكمي إغلاق الوعاء( الأفضل دائما الوعاء الزجاجي) أو حبات من البهار أو بعض فصوص الثوم

23 -للتقليل من امتصاص الباذنجان للزيت أثناء القلي قطعي الباذنجان الى شرائح لا تغسليه انثري عليه بعض الملح اتركيه بضع دقائق الى أن تتكون عليه قطرات من الماء ويذوب الملح ضعي الباذنجان على ورق المطبخ اضغطي عليه الى أن تختفي قطرات الماء والملح لا تغسلي الباذنجان..

24 -للحصول على مرق بدون دسم ضعي المرق في وعاء زجاجي دعيه يبرد في الثلاجة الى أن تتكون طبقة الدهن على السطح ثم تخلصي منها..

25-لتقطيع الجبنة الى شرائح رقيقة استعملي مقشرة البطاطس

26 -سندويتشات القطار للاطفال بصراحه اعجبتني فكرتها وحركتها مره رائعه:

اخذت ساندويش ونوعت في الحشوات اما لبنه او جبنه او تونه بلمايونيز يعني حسب الرغبه

وبعدها اخذت عود خشبي زي حق الشواء ثم غرسته باول السندويش واخر باخر السندويش

ومن جوانب عود الثقاب غرست دائرة جزر من لاربع جوانب تليها شريحة زيتونه سوداء

طلع شكلها كانها عجلات قطار ومن فوق الساندويش غرست علم اي دوله تبينها

وعلى السفره حقت التقديم رصت شرائح جزر طوليه تتخللها بلعرض شرائح خيار على شكل سكة قطار

ورصت فوقها الساندويشات والشكل النهائي طلع قطار على سكت حديد مار على السفره من اولها لاخرها ...

27 -لتزيين الطماطم ناخذ الطماطم ونعمل من منتصفها مثلثات متساويه لحد ماتنفصل عن بعض وبنهايه نحصل

على جزئين من الطماطم بشكل حلو للتزيين الاطباق

28-إذا وضعتي الكثير من الملح في الشوربة اقطعي حبة بطاطس ثم ضعيها في الشوربة فسرعان ما تمتص الملح الزائد.
ادهني مبرشة الجبنة بقليل من الزيت فهذا يعمل على عدم التصاق الجبنة بالمبرشة.

29-ضعي بضع ورقات من ورق الغار (اللوري) أوبضع قرون من الفلفل الحار او القرنفل في الدقيق فلا يتكاثر السوس.


30-لتبطين صينية فرن بالقصدير ، افردي قصدير على الصينية المراد تبطينها ، ثم ضعي فوقها صينية أخرى بنفس الحجم والشكل

مع الضغط للأسفل ، ثم أخرجي الصينية.

ستجدين أن الصينية تبطنت بكل يسر وسهوله.

31 -للتخلص من رائحة البهارات في المطحنة الكهربائية أو محضرة الطعام اطحني بها القليل من الخبز المحمص أو السكر الخشن


32 -لحفظ الاوراق الخضراء مثل الكزبرة والبقدونس بعد ما تقطعين الاوراق تغسلينها وتضعين كمية قليلة في قالب الثلج وتزيدينها ماء وبعد ما تتجمد تضعينها وفي كيس بالفريزر وتستخدم في بعض الاطباق والشوربات


ايضا

33 -ضعي ورق الزبدة في صينية الكيك لكي لا تلزق او زيت مع قليل من الطحين

34 -اذا اردت صنع كب كيك وما عندك صينة ممكن تفرغين علبة الجبن الشيدر (اللي لونها ازرق) وتفتحينها من الطرفين بتكون محيط فقط
وتضعي اوراق الكب كيك ورق البلاسيه في الوسط


ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

ربنا يبارك فيكوا
وشكراً للاداره على تقدير مجهودا
وفرحانه جدا ان الموضوع اتثبت




:معمعمعمعم: :معمعمعمعم: [center][b]


عدل سابقا من قبل mony في الأربعاء 28 يوليو 2010, 8:04 pm عدل 2 مرات
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
sandy
♥ The Admin ♥
♥ The Admin ♥
sandy


♂ Gender ♀ : انثى
My Country : مصر ام الدنيــا
●عدد المواضيع والردود● : 2134
●التقيـمـ● : 307
●هوايتكـ● : الانترنت
●دعـــاء● : 9
☆MY MMS☆ : I LOVE U
تاريخ التسجيل : 19/07/2009

افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه Empty
مُساهمةموضوع: رد: افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه   افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه Emptyالأربعاء 21 يوليو 2010, 1:11 am

حلوة اوى يا mony شكرا جدا

افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه 442107

افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه 156242
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://arabian-teens.mam9.com
Banota Rwsha
Cool Member
Cool Member
Banota Rwsha


♂ Gender ♀ : انثى
My Country : مصر ام الدنيــا
●عدد المواضيع والردود● : 109
●التقيـمـ● : 31
●هوايتكـ● : الرسم
●دعـــاء● : 2
☆MY MMS☆ : لا اله الا الله محمداً رسول الله
تاريخ التسجيل : 04/07/2010

افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه Empty
مُساهمةموضوع: رد: افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه   افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه Emptyالأربعاء 21 يوليو 2010, 2:16 pm

تسلم ايديك يا مونى بجد افكار جامده
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
mony
Beginner
Beginner
mony


♂ Gender ♀ : انثى
My Country : مصر ام الدنيــا
●عدد المواضيع والردود● : 32
●التقيـمـ● : 16
●هوايتكـ● : الرسم
●دعـــاء● : 4
☆MY MMS☆ : لا اله الا الله محمداً رسول الله
تاريخ التسجيل : 09/02/2010

افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه Empty
مُساهمةموضوع: رد: افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه   افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه Emptyالجمعة 23 يوليو 2010, 10:08 pm

نورتوا بردودكم الجميله
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سلمى
Brilliant Member
Brilliant Member
سلمى


♂ Gender ♀ : انثى
My Country : مصر ام الدنيــا
●عدد المواضيع والردود● : 733
●التقيـمـ● : 84
●هوايتكـ● : القراءة
●دعـــاء● : 7
☆MY MMS☆ : smile its free
تاريخ التسجيل : 06/02/2010

افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه Empty
مُساهمةموضوع: رد: افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه   افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه Emptyالسبت 24 يوليو 2010, 4:56 pm

ميرسى ليكى يا قمر
موضوع تحغة
تسلمى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
mony
Beginner
Beginner
mony


♂ Gender ♀ : انثى
My Country : مصر ام الدنيــا
●عدد المواضيع والردود● : 32
●التقيـمـ● : 16
●هوايتكـ● : الرسم
●دعـــاء● : 4
☆MY MMS☆ : لا اله الا الله محمداً رسول الله
تاريخ التسجيل : 09/02/2010

افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه Empty
مُساهمةموضوع: رد: افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه   افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه Emptyالسبت 24 يوليو 2010, 9:24 pm

نورتى يا قمر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
yoyo
Brilliant Member
Brilliant Member
yoyo


♂ Gender ♀ : انثى
My Country : مصر ام الدنيــا
●عدد المواضيع والردود● : 713
●التقيـمـ● : 143
●هوايتكـ● : القراءة
●دعـــاء● : 10
☆MY MMS☆ : لا اله الا الله محمداً رسول الله
تاريخ التسجيل : 02/02/2010

افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه Empty
مُساهمةموضوع: رد: افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه   افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه Emptyالسبت 24 يوليو 2010, 9:36 pm

جزاكى الله كل خير
وجعلة ف ميزان حسانتك
[u]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
mony
Beginner
Beginner
mony


♂ Gender ♀ : انثى
My Country : مصر ام الدنيــا
●عدد المواضيع والردود● : 32
●التقيـمـ● : 16
●هوايتكـ● : الرسم
●دعـــاء● : 4
☆MY MMS☆ : لا اله الا الله محمداً رسول الله
تاريخ التسجيل : 09/02/2010

افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه Empty
مُساهمةموضوع: رد: افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه   افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه Emptyالإثنين 26 يوليو 2010, 9:15 pm

جزاكِ الله كل خيـــــــــــــــــــــــــــر
نورتى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
yoyo
Brilliant Member
Brilliant Member
yoyo


♂ Gender ♀ : انثى
My Country : مصر ام الدنيــا
●عدد المواضيع والردود● : 713
●التقيـمـ● : 143
●هوايتكـ● : القراءة
●دعـــاء● : 10
☆MY MMS☆ : لا اله الا الله محمداً رسول الله
تاريخ التسجيل : 02/02/2010

افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه Empty
مُساهمةموضوع: رد: افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه   افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه Emptyالثلاثاء 27 يوليو 2010, 11:45 pm

مبروك التثبيت ياقمر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
yasm!na
Brilliant Member
Brilliant Member
yasm!na


♂ Gender ♀ : انثى
My Country : مصر ام الدنيــا
●عدد المواضيع والردود● : 584
●التقيـمـ● : 129
●هوايتكـ● : الرسم
●دعـــاء● : 4
☆MY MMS☆ : لا اله الا الله محمداً رسول الله
تاريخ التسجيل : 22/12/2009

افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه Empty
مُساهمةموضوع: رد: افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه   افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه Emptyالأربعاء 28 يوليو 2010, 1:57 pm

جزاكى الله خير
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
mony
Beginner
Beginner
mony


♂ Gender ♀ : انثى
My Country : مصر ام الدنيــا
●عدد المواضيع والردود● : 32
●التقيـمـ● : 16
●هوايتكـ● : الرسم
●دعـــاء● : 4
☆MY MMS☆ : لا اله الا الله محمداً رسول الله
تاريخ التسجيل : 09/02/2010

افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه Empty
مُساهمةموضوع: رد: افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه   افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه Emptyالأربعاء 28 يوليو 2010, 8:09 pm

الله يبارك فيكوا
نورتووووووووووووووا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
corny
Special Member
Special Member
corny


♂ Gender ♀ : انثى
My Country : مصر ام الدنيــا
●عدد المواضيع والردود● : 359
●التقيـمـ● : 32
●هوايتكـ● : غير معروف
●دعـــاء● : 3
☆MY MMS☆ : smile its free
تاريخ التسجيل : 19/11/2010

افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه Empty
مُساهمةموضوع: رد: افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه   افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه Emptyالأربعاء 23 فبراير 2011, 7:07 pm

شكرا ليكى بجد موضوع تحفه
شكرا على المجهود الر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
nona
Effective Member
Effective Member
nona


♂ Gender ♀ : انثى
My Country : مصر ام الدنيــا
●عدد المواضيع والردود● : 942
●التقيـمـ● : 91
●هوايتكـ● : الرسم
●دعـــاء● : 8
☆MY MMS☆ : this me
تاريخ التسجيل : 27/09/2009

افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه Empty
مُساهمةموضوع: رد: افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه   افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه Emptyالسبت 16 يوليو 2011, 5:02 pm

افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه 368549
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
gingar
Brilliant Member
Brilliant Member
gingar


♂ Gender ♀ : انثى
My Country : مصر ام الدنيــا
●عدد المواضيع والردود● : 693
●التقيـمـ● : 65
●هوايتكـ● : الرسم
●دعـــاء● : 10
☆MY MMS☆ : love the life
تاريخ التسجيل : 28/09/2009

افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه Empty
مُساهمةموضوع: رد: افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه   افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه Emptyالإثنين 18 يوليو 2011, 9:40 pm

افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه 747429
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
افكار منال العالم روعــــــــــه ادخلوا بسرعه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» ادخلوا ادخلوا بسرعه
» اصابع البقلاوة المقدمة من منال العالم
» كعكة الشطرنج من مطبخ منال العالم
» طريقة عمل الآيس كريم بالفاكهة من منال العالم
» بلييز ادخلوا

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
♥ Arabian Teens ♥ :: مطبخ Arabian Teens ♨ :: مطبخ Arabian Teens ♨-
انتقل الى: